Mr and Mrs Dawsons New Conservatory In Preston

Mr and Mrs Dawson turned to Croft to design and build a large conservatory on their home in Preston. It was imperative that the new conservatory matched the current house and made the most of the stunning gardens. Bi-folding doors give the family a versatile option as they can be fully or part open depending on the weather.

The sash windows on the other side of the conservatory are in keeping with the house and made the most of the views to the other side of the conservatory. The conservatory now provides a seamless transition between inside and out and enables the family to make the most of glorious summer days. The new space is also ideal in winter as inside has been designed as a cosy space that can be used for eating and relaxing in.

The family love their new space and use it all the time. Mrs Dawson was delighted with Croft from start to finish. She loved the designs they came up with and the service she got throughout the company from John Croft who designed the conservatory right through to members of the office and the installation team who were always on time, were clean and did a fantastic job.